Jovi Mosque

In order to take full advantage of the location and also the historical cultural background of the site, the layout of the new mosque building follows this strategy to vanish the mosque surrounding walls, and give the people ability to enter building during a day. This strategy can change the mosque into a public space and also extent the capacity of mosque. Using traditional and Islamic motifs such as vaults which obtain from the old building helps us to visually combine the old and new parts. The project offers a variety of spaces for different users: some for praying and religious activities, some for entertainment and others for public conferences and showing movies and playing theater. So the project consists of a theater, which has a seating capacity of 300, a 150 sqm Gym, a 100 sqm industrial kitchen, 150 sqm library and 350 sqm praying hall which added to the old praying hall.


Alghadir Complex 2

The purpose of Al-ghadir competition was challenging between architects and designers for a residental project that located in north Of Al-ghadir highway in Qom . The site of competition is 5000 square meters With challenge in number of apartments in all of the project that is exactly 360 apartments based on program description and restrictions. Designing moves toward creating three residental blocks with fourteen floors. Along with mentioned target we trying to creat islamic patterns In elevations with shading and privacy function and designing social spaces at tenth floor of each block.